Få med deg dette!

samisk barn lek språk snakkepakken malinovsky

Her er heftet!

Alt du trenger til samefolkets dag 6. februar! 46 sider propp fulle av fortellinger, sangregler, matretter, formingsaktiviteter og leker! Heftet er på bokmål og retter seg mot barn i 1-12-årsalderen. Hvit spiral og plastomslag. Kun 279 kroner! Heftet følger Rammeplanen 2017.

Les mer »

Snakkepakken®

Hei, så gøy at akkurat du er her!
Jeg har veldig lyst til å vise deg hva som er inne i Snakkepakken®.
La oss åpne den sammen!

 

Snakkepakken Malinovsky samisk språk Lena lek barn Rammeplanen 2017 barnehage småskole
Hei, mitt navn er Lena Malinovsky. Jeg er utvikler av Snakkepakken®. Klikk på bildet, så får du en velkomsthilsen av meg! Kom inn i Snakkepakkens verden du også!

"Velkommen inn i Snakkepakkens verden, fylt med nøye utvalgte gjenstander, fortellinger og aktiviteter! Oppdag hvor enkelt du kan gi barn grunnleggende språklige og sosiale erfaringer. Bruk av Snakkepakken® handler i bunn og grunn om at du optimaliserer effekten av det du presenterer for barna, ved å gi dem mulighet til å være aktive deltagere i egen språktilegnelse. Snakkepakken® hjelper deg å gjøre fortellinger, leker, sanger og regler levende. Den lar barn se, høre, røre og gjøre. Den er en konkret støtte som tåler ivrige hender. Barna griper bokstavelig talt tak i ordene for å begripe dem!"

Her er alle de herlige gjenstandene!

Her er en videogjennomgang av alt materiellet!

Her er nettbutikken til Riktige Leker med alt materiellet!

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering