Få med deg dette!

samisk barn lek språk snakkepakken malinovsky

Spennende samisk for de yngste!

Fortellinger, sangregler, matretter, formingsaktiviteter og leker! Heftet er på bokmål og retter seg mot barn i 1-12-årsalderen. Hvit spiral og plastomslag. Kun 279 kroner!

Les mer »

Vi lager Snakkepakken®!

Snakkepakken® er skapt av Oslo-pedagoger og selges av Riktige Leker.

Lena Malinovsky er utvikler av Snakkepakken® og kursholder

Kursholder Lena Wallgren Wagner Malinovsky utvikler Snakkepakken® og Året rundt-serien. Hennes brennende interesse for nøkkelord, gjenstander og lek gir foreldre, studenter, ansatte i barnehage og småskole og først og fremst akkurat DEG!, mange ideer til hvordan språktilegnelse kan tilrettelegges. Lena illustrerer og skaper stadig nytt aktuelt materiell. Barnehagepedagogen har en bachelorgrad i pedagogikk fra Danmark (1989-1992). I tillegg har hun en bachelorgrad i kultur og samfunnsfag med fordypning i norsk som andrespråk fra Universitetet i Oslo (2006-2011). I 12 år ledet hun en korttidsavdeling i Oslo hvor barn, foreldre og kollegaer hadde opprinnelse fra forskjellige land. I samarbeid med musikkmaker Petter Foss lager hun språkpedagogiske musikkprodukter.

I 2017 ferdigstilte Lena det unike materiellet Snakkepakken® samisk, med rundt 30 unike gjenstander og et hefte på bokmål. Lena vil veldig gjerne at Året rundt med Snakkepakken® samisk skal bli tilgjengelig på nord-, sør- og lulesamisk også, så kryss fingrene for at en oversettelse vil bli en realitet!

Hun ga også ut Samlingsstund med Snakkepakken®: 180 leker, regler og sanger med gjenstander fra Snakkepakken®, Snakkepakken® Ekstra og Snakkepakken® samisk! Hun lagde tekst til 24 sangregler til fortellingene i Eventyrlig inspirasjon 1 og 2, sangreglene får i skrivende stund melodi og skal utgis på CD. Du vil få med notehefte for piano, gitar og ukulele, så gjør deg klar til å slippe musikkgleden løs! Lena er også i gang med å tenke ut hvordan hun kan imøtekomme ønskene om et hefte for de aller yngste, og tegn til tale-bilder på Året rundt-plakatene. Hva ønsker DU deg? I gruppa "Snakkepakkens venner" på Facebook kan du delta i en meningsmåling og si hva nettopp DU ønsker skal bli neste produkt i snakkepakkens verden!
lena@snakkepakken.no 41 01 07 04

Musikkmaker Petter Foss var heltidskonsulent for Malinovsky Metodikk fra januar 2014 til desember 2015. Petter hjelper til på mange av kursreisene og har i 2018 fortsatt ansvar for formgivning av alt materiell. Petter har nesten 30 års erfaring fra Utenriksdepartementet hvor han blant annet arbeider med norgesprofilering og nettbasert læring. I 2012 tonesatte Petter den musikalske lekefortellingen "Gutten som hadde vondt". I dette øyeblikk skaper han musikk og noter til 24 sangregler. Den musikalske lekefortellingen"Kona i skogen" og åtte sangregler til fortellingene i Snakkepakken samisk er også blant oppgavene som ligger på arbeidsbordet hans.

Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie Fossum Ihlen arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeut og spesialpedagog med førskolelærerbakgrunn. Ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse. Bred erfaring med barns språktilegnelse og personalveiledning.

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering