Få med deg dette!

samisk barn lek språk snakkepakken malinovsky

Her er heftet!

Alt du trenger til samefolkets dag 6. februar! 46 sider propp fulle av fortellinger, sangregler, matretter, formingsaktiviteter og leker! Heftet er på bokmål og retter seg mot barn i 1-12-årsalderen. Hvit spiral og plastomslag. Kun 279 kroner! Heftet følger Rammeplanen 2017.

Les mer »

Vi lager Snakkepakken®!

Snakkepakken® er skapt av Oslo-pedagoger og selges av Riktige Leker.

Lena Malinovsky er utvikler av Snakkepakken® og kursholder

Kursholder Lena Wallgren Wagner Malinovsky utvikler Snakkepakken® og Året rundt-serien. Hennes brennende interesse for nøkkelord, gjenstander og lek gir foreldre, studenter, ansatte i barnehage og småskole og først og fremst akkurat DEG!, mange ideer til hvordan språktilegnelse kan tilrettelegges. Lena illustrerer og skaper stadig nytt aktuelt materiell. Barnehagepedagogen har en bachelorgrad i pedagogikk fra Danmark (1989-1992). I tillegg har hun en bachelorgrad i kultur og samfunnsfag med fordypning i norsk som andrespråk fra Universitetet i Oslo (2006-2011). I 12 år ledet hun en korttidsavdeling i Oslo hvor barn, foreldre og kollegaer hadde opprinnelse fra forskjellige land. I samarbeid med musikkmaker Petter Foss lager hun språkpedagogiske musikkprodukter.

I 2017 ferdigstilte Lena det unike materiellet Snakkepakken® samisk, med rundt 30 unike gjenstander og et hefte på bokmål. Lena vil veldig gjerne at Året rundt med Snakkepakken® samisk skal bli tilgjengelig på nord-, sør- og lulesamisk også, så kryss fingrene for at en oversettelse vil bli en realitet!

Hun ga også ut Samlingsstund med Snakkepakken®: 180 leker, regler og sanger med gjenstander fra Snakkepakken®, Snakkepakken® Ekstra og Snakkepakken® samisk! Hun lagde tekst til 24 sangregler til fortellingene i Eventyrlig inspirasjon 1 og 2, sangreglene får i skrivende stund melodi og skal utgis på CD. Du vil få med notehefte for piano, gitar og ukulele, så gjør deg klar til å slippe musikkgleden løs! Lena er også i gang med å tenke ut hvordan hun kan imøtekomme ønskene om et hefte for de aller yngste, og tegn til tale-bilder på Året rundt-plakatene. Hva ønsker DU deg? I gruppa "Snakkepakkens venner" på Facebook kan du delta i en meningsmåling og si hva nettopp DU ønsker skal bli neste produkt i snakkepakkens verden!
lena@snakkepakken.no 41 01 07 04

Musikkmaker Petter Foss var heltidskonsulent for Malinovsky Metodikk fra januar 2014 til desember 2015. Petter hjelper til på mange av kursreisene og har i 2018 fortsatt ansvar for formgivning av alt materiell. Petter har nesten 30 års erfaring fra Utenriksdepartementet hvor han blant annet arbeider med norgesprofilering og nettbasert læring. I 2012 tonesatte Petter den musikalske lekefortellingen "Gutten som hadde vondt". I dette øyeblikk skaper han musikk og noter til 24 sangregler. Den musikalske lekefortellingen"Kona i skogen" og åtte sangregler til fortellingene i Snakkepakken samisk er også blant oppgavene som ligger på arbeidsbordet hans.

Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie Fossum Ihlen arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeut og spesialpedagog med førskolelærerbakgrunn. Ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse. Bred erfaring med barns språktilegnelse og personalveiledning.

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering