Få med deg dette!

snakkepakken malinovsky lena språk lek språkverktøy

Allerede en bestselger!

Adventsgave nr 1!
180 leker, regler og sanger!
Samlingsfavoritt!

Les mer »

Vi lager Snakkepakken®!

Snakkepakken® er skapt av Oslo-pedagoger og selges av Riktige Leker.

Lena Malinovsky er utvikler av Snakkepakken® og kursholder

Kursholder Lena Wallgren Wagner Malinovsky utvikler Snakkepakken® og Året rundt-serien. Hun illustrerer og skaper stadig nytt materiell. Barnehagepedagogen har en bachelorgrad i pedagogikk fra Danmark (1989-1992). I tillegg har hun en bachelorgrad i kultur og samfunnsfag med fordypning i norsk som andrespråk fra Universitetet i Oslo (2006-2011). I 12 år ledet hun en korttidsavdeling i Oslo hvor barn, foreldre og kollegaer hadde opprinnelse fra forskjellige land. Hennes brennende interesse for å kombinere nøkkelord, gjenstander og lek har gitt mange ideer til hvordan språktilegnelse kan tilrettelegges. I samarbeid med musikkmaker Petter Foss lager hun språkpedagogiske musikkprodukter.

I 2017 har Lena ferdigstilt det unike materiellet Snakkepakken® samisk. Hun har utgitt Samlingsstund med Snakkepakken®: 180 leker, regler og sanger med gjenstandene fra Snakkepakken®, Snakkepakken® Ekstra og Snakkepakken® samisk! Hun har laget tekst til 24 sangregler til fortellingene i Eventyrlig inspirasjon 1 og 2, sangreglene får melodi og skal utgis på CD. Det vil følge med notehefte for piano, gitar og ukulele. Lena er også i gang med å tenke ut hvordan hun kan imøtekomme ønskene om et hefte for de aller yngste, og tegn til tale-bilder på Året rundt-plakatene.
lena@snakkepakken.no 41 01 07 04

Musikkmaker Petter Foss var heltidskonsulent for Malinovsky Metodikk fra januar 2014 til desember 2015. Petter hjelper til på mange av kursreisene og har i 2017 fortsatt ansvar for formgivning av alt materiell. Petter har nesten 30 års erfaring fra Utenriksdepartementet hvor han blant annet arbeider med norgesprofilering og nettbasert læring. I 2012 tonesatte Petter den musikalske lekefortellingen "Gutten som hadde vondt". I dette øyeblikk skaper han musikk og noter til 24 sangregler. Den musikalske lekefortellingen"Kona i skogen" og åtte sangregler til fortellingene i Snakkepakken samisk er også blant oppgavene som ligger på arbeidsbordet hans.

Lucie Fossum Ihlen

Medutvikler Lucie Fossum Ihlen arbeidet med Snakkepakken® frem til sommeren 2011. Fysioterapeut og spesialpedagog med førskolelærerbakgrunn. Ansatt ved et pedagogisk fagsenter i rundt ti år. Ledet språkgrupper med musikkterapeut og musikkpedagog der begrepstilegnelse foregikk gjennom musikk og bevegelse. Bred erfaring med barns språktilegnelse og personalveiledning.

 

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering